Ma 2018. október 21., vasárnap, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

FIAT 850 Klub évzáró rendezvény 2006 (200 szóban) Nyomtatás Cikk ajanlasa
Sajtószoba - Sajtóhírek
Írta: Frischfeld Viktor   
2006. december 30. szombat, 12:34

 
A csömöri úti FIAT kereskedés elé meghirdetett gyülekezőre a borongós idő ellenére szép  számban, 15 db veterán korú és néhány újabb gyártású FIAT - tal érkezett meg a klubtagság. A meghívó titokzatosan csak egy évzáró összejövetelt emlegetett, részleteket nem árult el,  így még inkább becsülendő a megjelentek elszántsága, különös tekintettel a vendégként jelen lévő Vespa Klub képviselőire, akik kétkerekűikkel vettek részt az eseményen.

A később érkezőket is bevárva a járművek az autószalon melletti parkolóban  sorakoztak fel, míg utasaik a szalonban melegedhettek a kinti zimankó után. Az egybegyűlteket a FIAT Kelet-Pest részéről Rácz Tibor tulajdonos igazgató és Nietsch Róbert marketing manager köszöntötte, majd Frischfeld Viktor klubvezető bejelentette az addig titokban tartott hírt, miszerint 2007 -ben kezdetét veszi a FIAT Kelet-Pest és a FIAT 850 Klub Magyarország közti magas szintű, úttörő együttműködés.
 
Az összejövetel gesztus értékkel is bírt, kifejezve azt a baráti hozzáállást, mellyel a FIAT Kelet-Pest a veteránjármű klub megkeresését fogadta. Az együttműködés részleteit a felek 2007 januárjában dolgozzák ki, az azonban már most biztosra vehető, hogy mindkét csapat - egy jeles autómárka múltja és jelene -, számára rendkívüli előnyökkel jár majd, tényleges értékekkel és egyben jó példával szolgálva a magyarországi veterános világ számára.

A bejelentést követően mintegy 15 km konvojban történő autózás-motorozás után a csapat megérkezett a nap második meglepetését rejtő helyszínére, a kistarcsai Kart Farmra. A "farmon" a magas technikai színvonalú go-kart pálya mellett szabadtűzön sült gesztenye, fűtött büfé, csocsó, billiárdasztal, darts és igazi farmhoz illő állatsimogató várta a klubtagokat.
 
A családias hangulatú délutánon a go-kart házibajnokság lebonyolítása után ügyrendi kérdések megvitatására, új belépőkkel kapcsolatos adminisztrációra, akciós klub-logós póló vásárra is sor került. A FIAT 850 Klub Magyarország a programot követően egy-egy kis üveg pezsgő átadásával búcsúztatta az óévet és a hazatérő klubtagokat. 

2007 tavaszán, a IV.Nemzetközi Hármashatár menti Veteránjármű-Találkozón, Rajkán tartják a FIAT 850 autótípus 43., valamint a klub 2.éves Születésnapját, de addig még biztosan összejönnek túrázni, együtt kikapcsolódni a lelkes klubtagok.
 
 
 
Biobolthungary.hu
BIO és 100% természetes élelmiszerek és kozmetikumok elérhető áron!

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva

Hirdetés

Kártyaelfogadó Partnereink:
Pro-Vill Kft. (Budapest)
Önindítók-, generátorok javítása és akár azonnali cseréje
Makrai gépműhely (Budapest)
Veterán járművek javítása - motorblokkok és hengerfejek felújítása 1942 óta
FIAT Bambino
Egy autószerviz 1991-óta az Ajkai FIAT-osok szolgálatában
Bárdi Autó - Minden, ami az autóhoz kell!
Autóalkatrész-kereskedelem több, mint száz éve Magyarországon
Biobolthungary.hu
BIO és 100% természetes élelmiszerek és kozmetikumok elérhető áron!
Használtautó új felfogásban - Autocity Kft.
Használtautó-kereskedés, FIAT-márkakereskedés és autószerviz Csepelen
Torjay-tuning
Cégünk 1991-ben alakult, autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozunk. Vállalkozásunk elsősorban Alfa Romeo, Fiat (Abarth), Autobianchi és Lancia (de igény szerint minden más típusú) autókhoz biztosít alkatrészellátást. Mind gyári alkatrészek, mind utángyártott termékek rendelése esetén rendkívül kedvező árakat tudunk biztosítani. Cégünk partnereink érdekében csakis olyan beszállítókkal áll kapcsolatban, amelyek a termékek kiváló minőségét garantálni tudják.
UNIX Autó Kft. - Autóalkatrész-kereskedelem
Országos lefedettségű bolthálózat, több százezer autós cikk
Goór Zsolt autószerelő műhelye (Nagykanizsa)
Teljeskörű személy- és tehergépjármű szerviz, diesel specialista