Ma 2018. október 21., vasárnap, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Negyedszer újult meg a FIAT 850-esek honlapja! Nyomtatás Cikk ajanlasa
Sajtószoba - Sajtóhírek
Írta: Frischfeld Viktor   
2009. március 10. kedd, 18:14

 

 

Szerencsések a FIAT 850 típus iránt rajongó, hazai veteránosok! Bár rajongásuk tárgya nem tartozik a legdivatosabb oldtimerek közé, mégis, a www.fiat850.hu internet címen elérhető támogatói oldal már 10 éves múltra tekint vissza. A honlap példás életpályája és töretlen sikere nem a véletlen műve. Ahogy tíz évvel ezelőtt, úgy ma is a lelkesedés és a márka iránti elkötelezettség a motorja annak a fejlesztő munkának, amelynek a legfrissebb, immár negyedik verzió is köszönheti létrejöttét. 

 

Frischfeld Viktor, a honlap szerkesztője szerint alapvető fontosságú, hogy a munka jó célt szolgál, az öregecske autók megóvása önmagában hordozza a jutalmát. - 2005 tavasza óta a felelősség még nagyobb lett, ekkor alakult meg ugyanis a FIAT 850 Klub Magyarország. Ezt követően a webhelyet elsősorban a Klub tagjai számára készítem. Egy veterán korú autótípus érdekeit a szervezett forma képviselheti a leghatékonyabban. Meggyőződésem, hogy a közösség kialakításával és ápolásával a mindennapi élet, ezzel együtt pedig a "veteránozás" minősége is magasabb szintre emelkedhet. - nyilatkozta a szerkesztő.

 

A céltudatos irányelvek a honlapon elérhető tartalomban is visszaköszönnek. A 10 éves jubileum alkalmából ugyanis alapjaiban változott meg a webhely tartalma, célja és külleme is. A korábbi statikus tartalom végleg eltűnt, helyére egy korszerű keretrendszer, számtalan hasznos cikk és a klubtagok közti párbeszédet elősegítő megoldások kerültek.

A honlapon egyfajta Virtuális Klubszobát alakítottak ki a klubtagok számára, így lehetővé válik a tagságon belüli eszmecsere és akár a bizalmas információk megosztása is.

 

Soha nem volt még ilyen könnyű a kapcsolatteremtés: a klubtagok a webhelyen lekérdezhetik, vagy FIAT 850 -es email-postafiókjuk címlistájában kikereshetik a lakhelyük közelében, vagy bárhol másutt élő tagtársaik elérhetőségét.

Ez azonban csak ízelítő a hazai, de talán nemzetközi viszonylatban is egyedinek számító megoldások közül, amelynek igazi kedvezményezettjei a FIAT 850 Klub tagjai lesznek.  

 

A honlap már eddig is szép eredményeket tudhat magáénak, de az újításokat követően valódi robbanásra számítanak a lapot meglátogatók számában, és a Klubtagság tekintetében egyaránt.

A fiatosoknak van stílusérzéke: a legújabb honlapot napra pontosan 10 évvel a legelső publikációt követően, 2009. április 10.-én tették elérhetővé.

 

Forrás: www.fiat850.hu 

 

 

 

 
Bárdi Autó - Minden, ami az autóhoz kell!
Autóalkatrész-kereskedelem több, mint száz éve Magyarországon

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva

Hirdetés

Kártyaelfogadó Partnereink:
Goór Zsolt autószerelő műhelye (Nagykanizsa)
Teljeskörű személy- és tehergépjármű szerviz, diesel specialista
UNIX Autó Kft. - Autóalkatrész-kereskedelem
Országos lefedettségű bolthálózat, több százezer autós cikk
Makrai gépműhely (Budapest)
Veterán járművek javítása - motorblokkok és hengerfejek felújítása 1942 óta
Biobolthungary.hu
BIO és 100% természetes élelmiszerek és kozmetikumok elérhető áron!
Használtautó új felfogásban - Autocity Kft.
Használtautó-kereskedés, FIAT-márkakereskedés és autószerviz Csepelen
FIAT Bambino
Egy autószerviz 1991-óta az Ajkai FIAT-osok szolgálatában
Bárdi Autó - Minden, ami az autóhoz kell!
Autóalkatrész-kereskedelem több, mint száz éve Magyarországon
Pro-Vill Kft. (Budapest)
Önindítók-, generátorok javítása és akár azonnali cseréje
Torjay-tuning
Cégünk 1991-ben alakult, autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozunk. Vállalkozásunk elsősorban Alfa Romeo, Fiat (Abarth), Autobianchi és Lancia (de igény szerint minden más típusú) autókhoz biztosít alkatrészellátást. Mind gyári alkatrészek, mind utángyártott termékek rendelése esetén rendkívül kedvező árakat tudunk biztosítani. Cégünk partnereink érdekében csakis olyan beszállítókkal áll kapcsolatban, amelyek a termékek kiváló minőségét garantálni tudják.