Ma 2019. március 23., szombat, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Milyen előnyökre számíthatsz egyesületi tagként? Nyomtatás Cikk ajanlasa
Egyesület - Egyesületi tagság

 

A Klasszikus Olasz Autók Egyesületének (KOA) célja az olasz youngtimer és oldtimer gépkocsival rendelkezők, ezen belül is kiemelten az egyesületi tagok segítése. A segítségnyújtás alapvető formája a veterán korú járművek fenntartásában, karbantartásában nyújtott segítség, de ezzel egyidejűleg a baráti kapcsolatok kialakulását is segítjük minden rendelkezésre álló eszközzel.

Őszintén hiszünk benne, hogy az emberi kapcsolatok, a közösség kialakításával és ápolásával a mindennapi élet, ezen belül a "veteránozás" minősége is magasabb szintre emelkedik.

Egyesületünk a klasszikus olasz autótípusok védelmén és elismertetésén túl küldetésének tekinti, hogy lehetővé tegye az egymástól akár jelentős földrajzi távolságra élő márkatársak egymásra találását és kommunikációját is.

Vegyük sorra, hogy egyesületi tagként milyen konkrét előnyökre számíthatsz sorainkban!

 

Ahogy feljebb is olvashatod, feladatunk a FIAT 850-márkatársak és az egyesülethez csatlakozott, más típusú veteránjárművel rendelkezők segítése. Ennek érdekében elsősorban az elektronikus kommunikációban rejlő lehetőségekre támaszkodunk. Egyesületi tagként:

 

 • Sokkal több érdekes cikk, technikai- és multimédiás anyag között böngészhetsz, mint egyszerű látogatóként. Sőt, egyes cikkekhez a saját kommentárodat is hozzáfűzheted, amennyiben úgy látod jónak.
 • Hozzáférést kapsz az olaszautok.hu összes védett tartalmához is. Az itt található anyagokat kizárólag egyesületi tagjaink számára készítjük, "külsősök" semmilyen körülmények között nem kaphatnak belépési engedélyt az elzárt területre.
 • Egyesületi tagként a webhelyre bejelentkezve egy egyszerű eszközzel kereshetsz a többi klubtárs publikus adatai között. Hogy csak a legnépszerűbb lehetőséget említsem, ezzel lehetővé válik, hogy azonnal megtaláld a megyédben élő összes egyesületi tagot, akikkel a beépített gyorsüzenőn, vagy telefonon (emailben, fórumon, stb.) keresztül azonnal fel is veheted a kapcsolatot.
 • Nem csak böngészhetsz a technikai anyagok között, de kötegelve, nagy felbontásban le is töltheted azokat a saját számítógépedre.
 • A látogatókkal ellentétben nem csak nézegetheted a megosztott képgalériákat, hanem saját fotókat is feltölthetsz a webhelyre. Ez egy kiváló lehetőség a saját autódat ábrázoló fotók közzétételére, de arra is van mód, hogy kizárólag más, bejelentkezett tagokkal oszd meg képeidet. Persze, Te is megtekintheted mások közzétett fotóit, sőt, megjegyzést is fűzhetsz hozzájuk, vagy értékelheted őket.
 • Klubtársaiddal biztonságosan oszthatsz meg személyes adatokat, mint például postacím, Skype, vagy MSN-elérhetőség, esetleg egy Rólad készült fotó.
 • Szeretnéd, ha az email-címed is olaszautós lenne? Nem gond! Saját, reklámmentes, spam-szűrővel ellátott email címet és az interneten is elérhető levelezési tárhelyet biztosítunk Számodra. Hogy itt is megkönnyítsük a kapcsolattartást, a fiókodba beépített címlistában az összes Klubtag elérhetőségét megtalálod.
 • Lassúnak találod az emailt? Az olaszautok.hu webhely beépített üzenő rendszerén keresztül a lehető leggyorsabban válthatsz személyes üzeneteket bármelyik egyesületi taggal. Ha valaki távollétedben küld belső üzenetet Számodra, a rendszer erről is azonnal értesít.
 • Nem csak értesülsz az Egyesület nyílt- és zártkörű rendezvényeiről, de egy kattintással jelentkezhetsz is rájuk.
 • Kedvezménnyel vásárolhatsz a honlap saját webshopjában. (hamarosan)
 • Önálló fórumunk kiváló kapcsolattartási eszköz, egyben hatalmas tudásbázis. Tagságod egyben kiemelt szintű hozzáférést nyújt az olaszautok.hu fórumához. Ez számos előjogot, kényelmi szolgáltatást jelent Számodra a regisztrált, de tagsággal nem rendelkező fórumozóhoz képest.(hamarosan)
 • Értesülhetsz az egyesületi tagoknak járó kedvezményekről és Partnereink exkluzív ajánlatairól is.
 • Hogy ne mulassz el egyetlen fontos hírt sem, feliratkozhatsz az RSS hírcsatornára. Ezzel a beépített szolgáltatással a híreink a számítógéped böngészőprogramjában, a webhely felkeresése nélkül is elolvashatók.
 • Kiemelt témák (pl. egy közelgő rendezvény) kapcsán elektronikus hírlevélben informálunk.
 • Offline sem maradsz le a fontos hírekről! A jelentősebb események, bejelentések kapcsán postai úton is tájékoztatunk. Ezzel azoknak is szeretnénk kedvezni, akik az internetet csak nehézkesen, vagy egyáltalán nem érik el.
 • Karácsony táján videós-képes összefoglalót adunk ki az elmúlt év eseményeiről, illetve erre a lemezre kerülnek az év közben egyesületi relációban készült anyagok is. A DVD kereskedelmi forgalomba nem kerül, a klubtagok viszont ajándékba kapják.

 

Ne hidd, hogy Egyesületünk mindössze egy virtuális közösség:

 

 • Évente számos rendezvényt szervezünk. Legjelentősebb megmozdulásaink több naposak, egyesületi tagként természetesen ezekre is névre szóló meghívót kapsz és élhetsz a helyszínen biztosított "előjogokkal" és kedvezményekkel is. Egy két-három napos, jó hangulatú klubrendezvénynél kevés jobb alkalmat találhatsz a márkatársakkal való megismerkedésre.
 • A rendezvényeinket többnyire nyíltan hirdetjük, szívesen látunk az Egyesületen kívülről érkező veteránosokat. Van azonban olyan rendezvényünk is, amely jellegénél fogva kizárólag az egyesületi tagok és családtagjaik részére látogatható (pl. a nyári Csapatépítő Piknik, vagy az Évzáró Gurulás, ahol izgalmas helyszínek és programok várnak Téged). Egyesületi tagként természetesen ezekre is szabad bejárásod lesz.

 

Próbáljuk megkönnyíteni tagjaink életét, ezért folyamatosan bővítjük a tagsággal kapcsolatos kedvezményrendszert. Az egyesületi tagság a lenti kedvezményeken keresztül jelentős anyagi előnyt is jelenthet Neked;

 

 • Belépésed után dombornyomott, plasztik tagsági kártyát kapsz, amely egyrészt tagsági igazolványként funkcionál, ám Partnereinknél vásárolva felmutatása Forintban mérhető kedvezményt jelent Neked.
 • kedvezményes díjú kötelező felelősségbiztosítás közel 90% -os megtakarítást jelenthet Számodra a szokásos biztosítási díjakhoz képest! De ez még nem minden, ugyanis szerződött biztosító Partnerünk az egyéb biztosítások terén is exkluzív ajánlatokat dolgozott ki a Klubtagok részére.
 • Egyesületi tagként kedvezményes (sőt, többnyire önköltségi) áron jutsz hozzá az egyesület által kibocsátott termékekhez, úgymint egyesületi emblémával szitázott pólók, hímzett sapkák és más olaszautós relikviák.

 

Meggyőző felsorolás? A sorainkba belépés egyszerűbb, mint gondolnád! Ha nem akarod kihagyni ezt a sanszot, és meglepnéd a kocsidat egy igazán jó társasággal, egyszerűen lépj egyet, azaz kattints ide most a további tudnivalókért...

 

 

 

 
Bárdi Autó - Minden, ami az autóhoz kell!
Autóalkatrész-kereskedelem több, mint száz éve Magyarországon

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva

Hirdetés

Kártyaelfogadó Partnereink:
Biobolthungary.hu
BIO és 100% természetes élelmiszerek és kozmetikumok elérhető áron!
Torjay-tuning
Cégünk 1991-ben alakult, autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozunk. Vállalkozásunk elsősorban Alfa Romeo, Fiat (Abarth), Autobianchi és Lancia (de igény szerint minden más típusú) autókhoz biztosít alkatrészellátást. Mind gyári alkatrészek, mind utángyártott termékek rendelése esetén rendkívül kedvező árakat tudunk biztosítani. Cégünk partnereink érdekében csakis olyan beszállítókkal áll kapcsolatban, amelyek a termékek kiváló minőségét garantálni tudják.
Makrai gépműhely (Budapest)
Veterán járművek javítása - motorblokkok és hengerfejek felújítása 1942 óta
UNIX Autó Kft. - Autóalkatrész-kereskedelem
Országos lefedettségű bolthálózat, több százezer autós cikk
FIAT Bambino
Egy autószerviz 1991-óta az Ajkai FIAT-osok szolgálatában
Pro-Vill Kft. (Budapest)
Önindítók-, generátorok javítása és akár azonnali cseréje
Bárdi Autó - Minden, ami az autóhoz kell!
Autóalkatrész-kereskedelem több, mint száz éve Magyarországon
Használtautó új felfogásban - Autocity Kft.
Használtautó-kereskedés, FIAT-márkakereskedés és autószerviz Csepelen
Goór Zsolt autószerelő műhelye (Nagykanizsa)
Teljeskörű személy- és tehergépjármű szerviz, diesel specialista