Ma 2019. március 23., szombat, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Hirdetési lehetőségek az olaszautok.hu webhelyen Nyomtatás Cikk ajanlasa
Egyesület - Marketing
Írta: Frischfeld Viktor   

 

A Klasszikus Olasz Autók Egyeseülete kártyaelfogadó Partnereként Ön a Klub webhelyén is hirdetheti Cégét. A hirdetési lehetőségek egy része ingyenesen jár Önnek, egyes megoldások pedig egyéni megállapodás függvényében vehetők igénybe.

Az alábbiakban áttekintheti az Egyesület webhelyén elérhető reklámozási lehetőségeket. Amennyiben valamely hirdetési formával kapcsolatban kérdése van, pontosításra van szükség, vagy a felsoroltaktól eltérő együttműködési formát javasolna, haladéktalanul keressen meg minket Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

 

 

Ingyenes hirdetési lehetőségek:

 

 • Önálló bemutatkozó oldalt készítünk az Ön Cégéről a webhely menüjében folyton látható Partnereink menüpont alatt. A bemutatkozó oldal tartalmazza Cégének alapadatait, az igénybe vehető kedvezmény jellegét és mértékét, valamint egy tetszőleges bemutatkozó szöveget. Amennyiben kívánja, a bemutatkozó oldalon képet, vagy térképpel kiegészített elérhetőségi információt is elhelyezünk. A megjelenítések számára vonatkozó adatot bármikor ellenőrizheti a fenti menüpontban a reklámja mellett.
 • Az Ön webhelyére mutató aktív link és rövid reklámszöveg kiemelt helyen, a webhely jobb oldalán található hirdetési sávban. Kérésére az átkattintásokról statisztikát adunk.
 • Aktív linket tartalmazó szöveges hirdetés a webhely láblécben elhelyezett egyik banner mezőben, más szöveges hirdetésekkel váltakozó megjelenéssel. Kérésére az átkattintásokról statisztikát adunk.
 • Banner: 468x60 pixel méretű, jpeg vagy gif -formátumú banner kihelyezése a webhely láblécében, más (grafikus banner) hirdetésekkel váltakozó megjelenéssel. A bannerre kattintva az érdeklődőt az Ön által megadott linkre irányítjuk. Lehetőség van a megjelenések gyakoriságának növelésére is. Kérésére az átkattintásokról statisztikát adunk. Szükség esetén a banner elkészítését is vállaljuk.
 • Csatlakozásáról, szolgáltatásáról és az igénybe vehető kedvezményekről a Klubtagokat egyszeri alkalommal elektronikus hírlevélben értesítjük.

 

 • Szakmai cikk publikációja az Egyesület webhelyén. Örömmel vesszük, ha saját szakterületével kapcsolatban cikket ír, esetleg tippeket-tanácsokat ad olvasóinknak. Egy PR-jellegű cikk sokszor vonzóbb a lehetséges ügyfelek számára, mint a leglátványosabb reklám. Segít abban, hogy a cikk íróját a téma szakértőjének fogadják el, így valószínűbb, hogy adott témában az így megismert iparost, szolgáltatót választják a potenciális ügyfelek.
Miről írhat nekünk? Írjon azokról a témákról, amelyekkel kapcsolatban a legtöbb kérdést kapta praxisában, vagy amiről Ön szerint a köztudatban téves elképzelések élnek. Minden szakmának vannak olyan kisebb-nagyobb fortélyai, amelyek a laikusok számára plusz ismeretet és értéket jelenthetnek.
(Egy gumijavító kisiparos például írhat a gumiabroncsok karbantartásáról, tárolásáról, a megfelelő abroncs kiválasztásáról, egy fényező műhely tulajdonosa a mai korszerű színkeverésról, a szakszerű előkészítés fontosságáról.)

Cikkei olvasottságának alakulását bármikor ellenőrizheti.

 

Egyéni megállapodás alapján igénybe vehető, további hirdetési lehetőségek:

 

 • Aktív linket tartalmazó szöveges hirdetés megjelenítése az webhely fejlécében, más hirdetésekkel váltakozó megjelenéssel. Ezt első sorban időszaki kampányok, akciók reklámozására javasoljuk. Kérésére az átkattintásokról statisztikát adunk.
 • Nyereményjáték menedzselése. Ajánljon fel egy díjat, mi pedig a teljes nyereményjáték-kampányt lebonyolítjuk! Kiemelt publicitást biztosítunk Önnek, a kampány végén pedig könnyen kezelhető táblázatban kapja kézhez a játékban résztvevő érdeklődők elérhetőségét.
 • Referencia program. Elektronikus levél, vagy szórólap eljuttatása az egyesületi tagok kezéhez postai küldemény útján. Az egyesületi tagok elérhetőségét semmilyen formában nem adjuk ki, de szívesen veszünk részt referencia-programokban, amely keretein belül pl. az Ön ajánlatát továbbíthatjuk tagjaink felé.
 • Molinó, szóróanyag, információs pont, display kihelyezése saját szervezésű eseményeinken.
 • Találkozóink egy részén díjak kiosztására is sor kerül, amely kapcsán Önnek lehetősége van díj(ak) felajánlásával hírnevének öregbítésére is.
 • Szponzori tevékenység. Amennyiben Cége tevékenysége folytán nem ütközik nehézségbe, hogy tevőlegesen, vagy tárgyi eszközökkel támogassa a Klub működését, vagy akár egyes rendezvényeink lebonyolítását, minden esetben különleges előjogokat élvezhet a reklámozási lehetőségeink terén is.

 


Amennyiben valamely hirdetési formával kapcsolatban kérdése van, pontosításra van szükség, vagy a felsoroltaktól eltérő együttműködési formát javasolna, haladéktalanul keressen meg minket Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

 
Goór Zsolt autószerelő műhelye (Nagykanizsa)
Teljeskörű személy- és tehergépjármű szerviz, diesel specialista

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva

Hirdetés

Kártyaelfogadó Partnereink:
Makrai gépműhely (Budapest)
Veterán járművek javítása - motorblokkok és hengerfejek felújítása 1942 óta
Pro-Vill Kft. (Budapest)
Önindítók-, generátorok javítása és akár azonnali cseréje
Bárdi Autó - Minden, ami az autóhoz kell!
Autóalkatrész-kereskedelem több, mint száz éve Magyarországon
Használtautó új felfogásban - Autocity Kft.
Használtautó-kereskedés, FIAT-márkakereskedés és autószerviz Csepelen
Goór Zsolt autószerelő műhelye (Nagykanizsa)
Teljeskörű személy- és tehergépjármű szerviz, diesel specialista
Torjay-tuning
Cégünk 1991-ben alakult, autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozunk. Vállalkozásunk elsősorban Alfa Romeo, Fiat (Abarth), Autobianchi és Lancia (de igény szerint minden más típusú) autókhoz biztosít alkatrészellátást. Mind gyári alkatrészek, mind utángyártott termékek rendelése esetén rendkívül kedvező árakat tudunk biztosítani. Cégünk partnereink érdekében csakis olyan beszállítókkal áll kapcsolatban, amelyek a termékek kiváló minőségét garantálni tudják.
FIAT Bambino
Egy autószerviz 1991-óta az Ajkai FIAT-osok szolgálatában
Biobolthungary.hu
BIO és 100% természetes élelmiszerek és kozmetikumok elérhető áron!
UNIX Autó Kft. - Autóalkatrész-kereskedelem
Országos lefedettségű bolthálózat, több százezer autós cikk