Ma 2018. október 21., vasárnap, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Nyomtatható szórólap a KOA reklámozásához Nyomtatás Cikk ajanlasa
Egyesület - Marketing
Írta: Frischfeld Viktor   

 

FIGYELEM! Szórólapot itt tudsz kérni! (Formátum: A4 (4x A6), .pdf, Méret: 1,3 MB)

 

Tudtad? Elsőre talán hihetetlenül hangzik, de igaz: egy veterános szeme élesebb, mint a - látásáról méltán híres -, sasé!

Többszörösen bizonyított tény, hogy tíz veteránjármű-tulajdonosból kilenc hamarabb kiszúr egy öreg járgányt, mint a fent említett szárnyas ragadozó, függetlenül attól, hogy az általa megfigyelt oldtimer az út szélén áll, vagy a forgalomban közlekedik. Egyes kutatások szerint ez a kiváló teljesítmény a kedvenc autómárkák esetében tovább hatványozódik, amely már-már szuperhőshöz méltó szférákba emeli a veterános kollégák vizuális képességeit. ;-)

 

Mindehhez csak gratulálni tudunk Neked is, ugyanakkor a kiváló látásodra és a szintén legendás segítőkészségedre számítva egy kéréssel fordulunk Hozzád. Készítettünk egy szórólapot, amin néhány, a Klubunkra vonatkozó adat és valamicske figyelemfelkeltő szöveg található...

 

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete-szórólap, A6-os méretben

 

Abban bízunk, hogy a Te segítségeddel sikerül eljuttatnunk néhány szórólapot azokhoz a márkatársakhoz is, akik eddig valamilyen ismeretlen okból még nem hallottak a Klasszikus Olasz Autók Egyesületéről, vagy az olaszautok.hu webhelyről.

 

Hogyan képzeljük a dolgot?

A szórólapot letöltés után kinyomtatnád (egy oldalon négy A6-os szórólap található, vagyis egy ollóra és némi kézimunkára is szükséged lesz) és pár darabot mindig a kocsiban, illetve a kezed ügyében tartanál. Aztán, ha a forgalomban, parkolóban, ház előtt, jártodban, keltedben (stb.) találkozol egy másik olasz klasszikussal, a legszélesebb mosolyod kíséretében átnyújtasz egy példányt a szórólapból a kocsi tulajdonosának.

 

Tudsz ebben segíteni, igaz?

Véletlenül sem arra kérünk, hogy az aluljárókban kampányolj, postaládákba tömködd a szórólapokat, vagy minden 25 évnél idősebb kocsi szélvédőjére tapassz egyet belőlük - ezek eszedbe se' jussanak! Sőt, ne szegj meg semmilyen szabályt és ne kezdj autós üldözésekbe sem a szórólap átadása érdekében!

Amit kérünk, hogy ha kényelmes, kulturált körülmények között (pl. autós rendezvényen, vagy hétvégén a moziba menet) kapcsolatba tudsz kerülni klasszikus olasz autók tulajdonosaival, ne habozz egy szórólapot adni Nekik is. Segíts, hogy egyetlen olasz klasszikus se' maradjon ki a Csapatból!

 

Még valami: ha lehetséges, a szórólapot 500-600dpi felbontású (lehetőleg lézer-) nyomtatón nyomtasd ki, hogy a helytakarékosság miatt apróbetűs szöveg is olvasható maradjon.

Ha a szórólap megnyitásával gondjaid vannak, a szükséges Adobe Reader programot innen töltheted le ingyenesen.

 
Pro-Vill Kft. (Budapest)
Önindítók-, generátorok javítása és akár azonnali cseréje

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva

Hirdetés

Kártyaelfogadó Partnereink:
Makrai gépműhely (Budapest)
Veterán járművek javítása - motorblokkok és hengerfejek felújítása 1942 óta
Bárdi Autó - Minden, ami az autóhoz kell!
Autóalkatrész-kereskedelem több, mint száz éve Magyarországon
Használtautó új felfogásban - Autocity Kft.
Használtautó-kereskedés, FIAT-márkakereskedés és autószerviz Csepelen
Goór Zsolt autószerelő műhelye (Nagykanizsa)
Teljeskörű személy- és tehergépjármű szerviz, diesel specialista
Pro-Vill Kft. (Budapest)
Önindítók-, generátorok javítása és akár azonnali cseréje
Torjay-tuning
Cégünk 1991-ben alakult, autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozunk. Vállalkozásunk elsősorban Alfa Romeo, Fiat (Abarth), Autobianchi és Lancia (de igény szerint minden más típusú) autókhoz biztosít alkatrészellátást. Mind gyári alkatrészek, mind utángyártott termékek rendelése esetén rendkívül kedvező árakat tudunk biztosítani. Cégünk partnereink érdekében csakis olyan beszállítókkal áll kapcsolatban, amelyek a termékek kiváló minőségét garantálni tudják.
Biobolthungary.hu
BIO és 100% természetes élelmiszerek és kozmetikumok elérhető áron!
FIAT Bambino
Egy autószerviz 1991-óta az Ajkai FIAT-osok szolgálatában
UNIX Autó Kft. - Autóalkatrész-kereskedelem
Országos lefedettségű bolthálózat, több százezer autós cikk