Ma 2019. február 23., szombat, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.

Kiállítók voltunk az Oldtimer Expón! Nyomtatás Cikk ajanlasa
Hírek - Egyesületi hírek
Írta: Hajsz Tibor   
2012. május 02. szerda, 21:53

Az idei Oldtimer Expónak nemcsak a helyszíne volt új, hanem A FIAT 850 Klub Magyarország Egyesület is új résztvevőnek számított.

Mit láthatott a hozzánk ellátogató néző?

 

Kezdjük az autókkal!

Hét kocsival jelentünk meg a kiállításon. Klubunk névadó típusát, a FIAT 850-est egy eredeti állapotban megmaradt, valamint egy felújított Limousine kivitelű kocsi képviselte. Nem maradhatott ki sokak régi álomautója, a FIAT 850 Sport Coupé sem, természetesen. A 850-es utódja, testvértípusa, az 1971-es Év Autója FIAT 127-es is helyet kapott nálunk.

Mivel klubunk nyitott mindenféle veteránautót szerető ember számára, az olasz vonalon maradva bemutattunk egy FIAT 1300-ast, továbbá egy Autobianchi A112 Abarthot. A hetedik jármű szó szerint "formabontó" volt:  egy régi balesetben rommá tört Autobianchi.

Ez utóbbi kocsi félig-meddig a háttérdíszlete is volt a beszélgetősaroknak.

 

Beszélgetősarok?

2011 tavaszán indítottuk a "Ne hagyd, hogy múlt idő legyen!" elnevezésű kampányunkat. Ennek célja, hogy felhívjuk a figyelmet a velünk nemrég együtt élő, de ma már történelemnek számító járművek gyors fogyatkozására.

E kampány keretében most bárki leülhetett velünk beszélgetni a standon, elmesélni autós történetét, történeteit a régmúltból. Ezeket mi felvettük videóra.

 

A kiállításon plakátra felírt "Beszélgessünk a veteránokról!" -felhívás várakozásainkon felül teljesített: több, mint 4 órányi beszélgetés gyűlt össze, külföldi látogatóktól is. Ezeket feldolgozzuk és valamilyen módon publikussá, nézhetővé is tesszük a közeljövőben.

Hangoljatok ránk!

 

További információk:
 
Biobolthungary.hu
BIO és 100% természetes élelmiszerek és kozmetikumok elérhető áron!

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva