Ma 2018. június 18., hétfő, Arnold és Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.

Kiállítók voltunk az Oldtimer Expón! Nyomtatás Cikk ajanlasa
Hírek - Egyesületi hírek
Írta: Hajsz Tibor   
2012. május 02. szerda, 21:53

Az idei Oldtimer Expónak nemcsak a helyszíne volt új, hanem A FIAT 850 Klub Magyarország Egyesület is új résztvevőnek számított.

Mit láthatott a hozzánk ellátogató néző?

 

Kezdjük az autókkal!

Hét kocsival jelentünk meg a kiállításon. Klubunk névadó típusát, a FIAT 850-est egy eredeti állapotban megmaradt, valamint egy felújított Limousine kivitelű kocsi képviselte. Nem maradhatott ki sokak régi álomautója, a FIAT 850 Sport Coupé sem, természetesen. A 850-es utódja, testvértípusa, az 1971-es Év Autója FIAT 127-es is helyet kapott nálunk.

Mivel klubunk nyitott mindenféle veteránautót szerető ember számára, az olasz vonalon maradva bemutattunk egy FIAT 1300-ast, továbbá egy Autobianchi A112 Abarthot. A hetedik jármű szó szerint "formabontó" volt:  egy régi balesetben rommá tört Autobianchi.

Ez utóbbi kocsi félig-meddig a háttérdíszlete is volt a beszélgetősaroknak.

 

Beszélgetősarok?

2011 tavaszán indítottuk a "Ne hagyd, hogy múlt idő legyen!" elnevezésű kampányunkat. Ennek célja, hogy felhívjuk a figyelmet a velünk nemrég együtt élő, de ma már történelemnek számító járművek gyors fogyatkozására.

E kampány keretében most bárki leülhetett velünk beszélgetni a standon, elmesélni autós történetét, történeteit a régmúltból. Ezeket mi felvettük videóra.

 

A kiállításon plakátra felírt "Beszélgessünk a veteránokról!" -felhívás várakozásainkon felül teljesített: több, mint 4 órányi beszélgetés gyűlt össze, külföldi látogatóktól is. Ezeket feldolgozzuk és valamilyen módon publikussá, nézhetővé is tesszük a közeljövőben.

Hangoljatok ránk!

 

További információk:
 
Torjay-tuning
Cégünk 1991-ben alakult, autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozunk. Vállalkozásunk elsősorban Alfa Romeo, Fiat (Abarth), Autobianchi és Lancia (de igény szerint minden más típusú) autókhoz biztosít alkatrészellátást. Mind gyári alkatrészek, mind utángyártott termékek rendelése esetén rendkívül kedvező árakat tudunk biztosítani. Cégünk partnereink érdekében csakis olyan beszállítókkal áll kapcsolatban, amelyek a termékek kiváló minőségét garantálni tudják.

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva