Ma 2019. február 23., szombat, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.

A FIAT 850 Klub új Fóruma Nyomtatás Cikk ajanlasa
Hírek - Egyesületi hírek
Írta: Frischfeld Viktor   
2011. május 15. vasárnap, 10:40
 
Korszerűbb szolgáltatások, logikusabb fórum-szerkezet, tökéletesebb technikai háttér ...és ráadásul a mienk.
 
Röviden így lehetne jellemezni a 2011. május 2.-án, a forum.FIAT850.hu címen csatasorba állított, új FIAT 850 -fórumot, mely rövid, 2 hetes tesztüzem után vette át a korábbi megoldás helyét.
 
  
Előttem az utódom: a FIAT 850 Klub régi és új fóruma
 
 
A régi fórum az SG.hu szerverén üzemelt.
 
Bár funkciójának alapvető szinten megfelelt, mind felhasználói, mind adminisztrációs oldalról bőven lett volna mit fejleszteni rajta. Mivel azonban a fórumnak csak egyszerű használói voltunk, sem a fejlesztésekre, sem pedig hiba esetén technikai beavatkozásokra nem nyílt lehetőség.
 
 
A fejlesztéssel kapcsolatban már évekkel ezelőtt megszületett a döntés 
 
A cél egy kompromisszumok nélkül való fórum életre hívása volt, amely nem csak hogy kiszolgálja a Klub tagságát, de méltóképpen reprezentálja a FIAT 850-márkatársak és a testvér típusok tulajdonosainak összekovácsolására irányuló törekvéseinket is.
 
Hosszú távú terveink között van az új fórum és a FIAT 850 Klub webhelyének még szorosabb integrációja, amikor is a két online szolgáltatás adatbázisait összekapcsoljuk, valamint a design terén is összehangolt fejlesztéseket hajtunk végre. 
 
 
Összegyűjtjük és megosztjuk a tudást
 
Az új fórum felépítése a korábbinál sokkal logikusabb lett. Minden, az eltelt évek alatt a fórumon felmerült témának helye van, ahol pedig arra volt szükség, az egyes témákat tovább bontottuk, finomítottuk.
 
A később jövők sem maradnak le semmiről, hiszen a logikus struktúra mellett az új fórumban már kereső funkció is helyet kapott, amelynek segítségével bármilyen elhangzott téma néhány kattintással megtalálható.
 
A hét esztendő szolgálat után "nyugdíjba vonuló" fórumot sem szüntetjük meg. Az újabb bejegyzésekre már nincs lehetőség, de az évek alatt felhalmozott tudás - mind a 8.388 bejegyzés -, továbbra is elérhető a www.FIAT850.hu/forum -címen. 
 
 
Makrai gépműhely (Budapest)
Veterán járművek javítása - motorblokkok és hengerfejek felújítása 1942 óta

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva