Ma 2019. február 23., szombat, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.

Ne maradj ki semmi jóból: csatlakozz hozzánk a facebookon is! Nyomtatás Cikk ajanlasa
Hírek - Egyesületi hírek
Írta: Frischfeld Viktor   
2010. február 01. hétfő, 21:52
 
Az Internet megöli az emberi kapcsolatokat!


A fentieket vagy 10 éve megjósolták; szociológusok, szocio-antropológusok, pszichológusok, filozófusok, esztéták és még ki tudja, milyen nagyeszűek állították, hogy az Internet térhódításával visszavonhatatlanul elsorvadnak az emberi kapcsolatok.
 
Szerintem ez nem jött be, sőt, tovább megyek: nagyon nem. Csak átalakulnak.
Ennek egyik legjobb példája, ahogy a facebook, a közösség hálózata hódít.
 
Az iwiw-portált talán senkinek nem kell bemutatni, pedig ez csak egy a számos online kapcsolatépítő webhely közül. Az említett portál mára gyakorlatilag Magyarország képes telefonkönyve lett, ahol egymásra akadhatnak a régi ismerősök csakúgy, mint azok, akik egyébként soha, egyetlen szót nem váltanának egymással. 

A FIAT 850 Klub Magyarország is jó ideje (2006.04.18.-óta) "fent van" az iwiw-en, általában 3-400 virtuális ismerőssel. Akik így csatlakoznak hozzánk, jó eséllyel könnyen találnak a márka, vagy a veterán járművek iránt rajongó rokon lelket az ismerősök között.


 

Ne gondold, hogy ez egy újabb iwiw! Bár határainkon belül a két közösségi portál közti csata _még_ nem dőlt el, az már most sem kétséges, ki győz a nemzetközi porondon. 
 
A több százmillió (!) ember által használt facebook ugyanis egy kontinenseken átívelő közösségi portál, ahol több kommunikáció zajlik a barátaiddal egyetlen hét alatt, mint iwiw-en egy év alatt. Mindez magyarul, ráadásul az iwiw-vel ellentétben ide nem kell meghívó, bárki csatlakozhat. 
 
 
Mire jó ez Neked?

Mivel a facebookon mindennél könnyebb publikálni, a legfontosabb, legérdekesebb híreinket, terveinket itt tesszük közzé először. Sőt, megesett nem egyszer (és lesz még ilyen), hogy bizonyos témák természetüknél fogva csak itt olvashatók.

Híreinket egy helyre gyűjtve kapod és akár hozzáfűzheted a saját megjegyzéseidet is. De ha ez nem elég, Te is közzé tehetsz a témában olyan infókat, program-ajánlókat, amelyek a FIAT 850 típus, vagy a veteránok iránt érdeklődő közösség számára érdekesek lehetnek. 
 
 
Hogyan csatlakozhatsz hozzánk a facebookon? 

Ha már használod ezt a szolgáltatást, egyszerűen jelöld meg a Klubot, csatlakozz, vagyis - facebookos szóhasználattal -, legyél a rajongónk, hogy ezen a módon is kapcsolatban maradjunk. 

Ha eddig még nem sok közöd volt a facebookhoz, talán érdemes megnézned A közösségi háló (The Social Network) c. filmet, amely bemutatja, hogyan keletkezett és nőtt ekkorára, vált napjaink meghatározó fogalmává a facebook.
 
Valami konkrétabb segítséget szeretnél? Akkor éppen Neked szól ez a rendkívül jól megszerkesztett ismertető. Kattints a linkre és töltsd le iziben! :-) 
 
 
Tehát, ha szívesen találkoznál másokkal...
 
...akik Hozzád hasonlóan rajonganak a FIAT 850, illetve a veterános témák iránt, keress rá a "FIAT 850 Klub" kifejezésre, vagy kattints erre a linkre most: www.facebook.com/FIAT850HU

 
FIAT Bambino
Egy autószerviz 1991-óta az Ajkai FIAT-osok szolgálatában

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva