Ma 2018. december 16., vasárnap, Etelka és Aletta napja van. Holnap Lázár és Olimpia napja lesz.

Impresszum Nyomtatás Cikk ajanlasa
Honlap - Hivatalos
Írta: Frischfeld Viktor   
2009. január 29. csütörtök, 08:53


A Klasszikus Olasz Autók Egyesületének (KOA) célja az olasz youngtimer és oldtimer gépkocsival rendelkezők, ezen belül is kiemelten az egyesületi tagok segítése. A segítségnyújtás alapvető formája a veterán korú járművek fenntartásában, karbantartásában nyújtott segítség, de ezzel egyidejűleg a baráti kapcsolatok kialakulását is segítjük minden rendelkezésre álló eszközzel.

Őszintén hiszünk benne, hogy az emberi kapcsolatok, a közösség kialakításával és ápolásával a mindennapi élet, ezen belül a "veteránozás" minősége is magasabb szintre emelkedik.

Klubunk az olasz klasszikus autótípusok védelmén és elismertetésén túl küldetésének tekinti, hogy lehetővé tegye az egymástól akár jelentős földrajzi távolságra élő márkatársak egymásra találását és kommunikációját is.


A Klasszikus Olasz Autók Egyesületének honlapja a típusok iránt érdeklődők részére gyűjtött, rendszerezett írott, ill. képi ismeretanyag.

Egy "Virtuális Klubszoba", ahol minden egyesületi tag, -márkatárs és -szimpatizáns, valamint minden veteránjármű-tulajdonos jó társaságot és hasznos ismereteket talál.

A Honlap egyes anyagai és információi bizalmas adatokat tartalmaznak, ezeket kizárólag bejelentkezett tagjaink számára tesszük hozzáférhetővé.


Creative Commons Licenc


(Jogi nyilatkozatunkat és a szerzői jogokra vonatkozó megjegyzéseinket itt találod.)


A webhely készítői:

  • Eredeti koncepció, webhely, cikkek, grafika: Frischfeld Viktor (2012. június 07.-ig)
  • Programozás (Php, SQL): ---
  • Főszerkesztő: Hajsz Tibor (email cím)
  • Design és CSS: Joomla

A webhely jelenleg látható, negyedik verziója béta teszt fázisban van. A honlap megjelenítését és funkcióit alapos tesztelésnek vetettük alá, azonban előfordulhatnak kisebb-nagyobb hibák. Kérjük, amennyiben bárminemű rendellenességgel találkozol, jelezd a tisztségviselők bármelyikének.

Segítségedet előre is megköszönjük!


Ajánlott felbontás:

  • 1280 x 1024 (32bit színmélység), vagy nagyobb

Ajánlott böngészőprogramok:Elérhetőségeink


Postacím: 1155 Budapest, Naspolya u.48.
Telefon: +36 (20) 355 5955
Telefax:


Email: Kattints erre a linkre!
Skype:
Bankszámlaszám: 16200120-00269818 (MagNet - Magyar Közösségi Bank)Ha ritkán jársz erre, akkor sem kell lemaradnod semmiről.


Híreink, a honlapfrissítések és egyéb érdekességek megtalálnak Téged, ha feliratkozol elektronikus hírlevelünkre, vagy az RSS hírkövetőre.

Ezekkel a szolgáltatásokkal híreink közvetlenül a számítógépeden (email postafiókodban, illetve a böngésződben), a webhely felkeresése nélkül is elolvashatók.

Nem szeretnél újabb hírlevélre feliratkozni és nem használod az RSS-t sem?


A FIAT 850 Klub Magyarországot megtalálod a közösségi portálokon is!


Garantáltan az elsők értesülsz a Klubot érintő hírekről, ha csatlakozol hozzánk. Az információkon túl kapcsolatot találsz más veterán és FIAT 850-rajongókhoz, klubtagokhoz ezeken a felületeken keresztül:

 
Használtautó új felfogásban - Autocity Kft.
Használtautó-kereskedés, FIAT-márkakereskedés és autószerviz Csepelen

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva