Ma 2019. február 23., szombat, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.

Csongrádi táborunk - 2012 Nyomtatás Cikk ajanlasa
Egyesület - Események
Írta: Bonomi Ákos   
2012. augusztus 27. hétfő, 23:14

Mindenki ismeri a nagy magyar komikus, Hofi Géza régi intelmét, mely szerint néha nem árt egy kicsit lazítani. Így gondolta ezt a FIAT 850 Klub Magyarország vezetése is, amikor idén júliusban ismét megszervezte a Klub zártkörű "Családi hosszú hétvégé"-jét Csongrádon, a Városi Strandfürdő területén.


Csongrádi táborunk - 2012


Az esemény jó alkalmat adott arra, hogy a résztvevők megemlékezzenek a FIAT 850 autótípus 48. és a FIAT 850 Klub Magyarország 7. születésnapjáról, illetve, hogy bemutatkozzon a 2005. májusban született Klub új tavasszal megválasztott, új vezetése.


Csongrádi táborunk - 2012 Csongrádi táborunk - 2012


A rendezvény lényege ismét a lazítás volt, amelyhez a Strandfürdő hideg - és melegvizes medencéivel, éjszakai fürdési lehetőségével, természetes környezetével, a szomszédban található, hangulatos kisvendéglővel ideális helyszínnek bizonyult, már harmadik alkalommal.


Csongrádi táborunk - 2012 Csongrádi táborunk - 2012

Csongrádi táborunk - 2012


A klubtagok a pihenés mellett ügyességi játékokon vehettek részt, esténként pedig, új programként, megismerhették egy-egy klubtársuk főzőtudományát; ez egyben titkos szavazással egybekötött verseny is volt a három, önként jelentkezett szakács között.


Csongrádi táborunk - 2012 Csongrádi táborunk - 2012


A Klub, a tervek szerint a következő években is ezen a helyszínen tervezi megrendezni az eseményt; ehhez természetesen az esetleges új tagjelölteket is szeretettel várja soraiba - természetesen továbbra is a FIAT 850-es és a többi olasz autótípus áll a középpontban, de, mivel a klubtagok egyre több más típusú járművel is rendelkeznek, a jövőben már bármilyen más veterán járművel is lehet csatlakozni a klubhoz.


Csongrádi táborunk - 2012


Kapcsolódó képgalériák:
 
Pro-Vill Kft. (Budapest)
Önindítók-, generátorok javítása és akár azonnali cseréje

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva