Ma 2018. június 18., hétfő, Arnold és Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.

Csongrádi táborunk - 2012 Nyomtatás Cikk ajanlasa
Egyesület - Események
Írta: Bonomi Ákos   
2012. augusztus 27. hétfő, 23:14

Mindenki ismeri a nagy magyar komikus, Hofi Géza régi intelmét, mely szerint néha nem árt egy kicsit lazítani. Így gondolta ezt a FIAT 850 Klub Magyarország vezetése is, amikor idén júliusban ismét megszervezte a Klub zártkörű "Családi hosszú hétvégé"-jét Csongrádon, a Városi Strandfürdő területén.


Csongrádi táborunk - 2012


Az esemény jó alkalmat adott arra, hogy a résztvevők megemlékezzenek a FIAT 850 autótípus 48. és a FIAT 850 Klub Magyarország 7. születésnapjáról, illetve, hogy bemutatkozzon a 2005. májusban született Klub új tavasszal megválasztott, új vezetése.


Csongrádi táborunk - 2012 Csongrádi táborunk - 2012


A rendezvény lényege ismét a lazítás volt, amelyhez a Strandfürdő hideg - és melegvizes medencéivel, éjszakai fürdési lehetőségével, természetes környezetével, a szomszédban található, hangulatos kisvendéglővel ideális helyszínnek bizonyult, már harmadik alkalommal.


Csongrádi táborunk - 2012 Csongrádi táborunk - 2012

Csongrádi táborunk - 2012


A klubtagok a pihenés mellett ügyességi játékokon vehettek részt, esténként pedig, új programként, megismerhették egy-egy klubtársuk főzőtudományát; ez egyben titkos szavazással egybekötött verseny is volt a három, önként jelentkezett szakács között.


Csongrádi táborunk - 2012 Csongrádi táborunk - 2012


A Klub, a tervek szerint a következő években is ezen a helyszínen tervezi megrendezni az eseményt; ehhez természetesen az esetleges új tagjelölteket is szeretettel várja soraiba - természetesen továbbra is a FIAT 850-es és a többi olasz autótípus áll a középpontban, de, mivel a klubtagok egyre több más típusú járművel is rendelkeznek, a jövőben már bármilyen más veterán járművel is lehet csatlakozni a klubhoz.


Csongrádi táborunk - 2012


Kapcsolódó képgalériák:
 
Torjay-tuning
Cégünk 1991-ben alakult, autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozunk. Vállalkozásunk elsősorban Alfa Romeo, Fiat (Abarth), Autobianchi és Lancia (de igény szerint minden más típusú) autókhoz biztosít alkatrészellátást. Mind gyári alkatrészek, mind utángyártott termékek rendelése esetén rendkívül kedvező árakat tudunk biztosítani. Cégünk partnereink érdekében csakis olyan beszállítókkal áll kapcsolatban, amelyek a termékek kiváló minőségét garantálni tudják.

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva